Menu
Menu

Tonieëlgroep Bèngelder 40 joar

Toneeluitvoering 2019

 

>> sinds 1979 <<

Toneeluitvoeringen...

zaterdag 30 maart 2019 en zaterdag 6 april 2019, aanvang 19.30 uur

in het Ontmoetings Centrum van Bingelrade

- de Conly kronieken - (nog 79 daag)...

Na de nieuwjaarsballen moesten er, tijdens de 1e repetitie in het nieuwe jaar, weer 'ballen' worden getoond. De touwtjes werden strak aangetrokken daar het eindtraject in zicht begint te komen. De 'wachttafels' stonden klaar, de koffie/ theekannen gevuld, de decorcontouren geïmproviseerd door vele stoelen, de gordijnen op toneelbreedte, zelfgemaakte toneelkledij werd gepast...en huppelend ten tonele gebracht...dat was even lachen. Kort samengevat de neuzen werden naar het einddoel gericht, wakker worden groep! Poeh, dat viel toch een beetje tegen, ook al kende ik mijn tekst (=lezen&leren)...nu komen die ellendige attributen er ook nog bij, maar het 'een' worden met de rol begint in mij te kruipen (=spelen)...'arme toneelgroep'. Denk je dat je het weet...shit weer iets essentieels vergeten..grr. De toneel boys en girls hebben er nu al veel plezier in, waar gaat dat naar toe? De 'Spielereien' zijn voorbij het gaat nu voor de echt....yes

Tot volgende week... Conly

 

de Conly kronieken ( nog 93 daag)...

- Druk op de ketel -

De kerstmis achter de rug laten, de laatste repetitie van het jaar absolveren, de oliebollen en champagne naar beneneden schuiven, en het is januari 2019, met nog 93 dagen te gaan voor het eerste (40 jarig) optreden. Laatste repetitie werden de maten opgenomen voor de handgemaakte kostuums (Jezus, wat een werk) zodat wij er allemaal als een 'sprookje' uitzien tijdens de optredens. Goed om je heen kijken voor attributen te regelen en ritselen van personen die je kent, indien deze niet in je bezit zijn, want... die zijn nu noodzakelijk. Het wordt nu toch wel allemaal echt tastbaar en...de druk gaat op de ketel.

Ugge Conly

 

de Conly kronieken ( nog 100 daag)...

- 40 jaar toneel in Bingelrade -
Tonieëlgroep Bèngelder maakt zich op voor haar 40 jarig jubileum in 2019.
Men heeft inmiddels het Bingelraadse Ontmoetings Centrum weer in beslag genomen, om zich voor te bereiden voor haar (optredens op 30 maart en 6 april (2019, noteer alvast in Uw agenda) , met nog 100 dagen te gaan.
Wij zullen U de komende weken/ maanden informeren over het reilen en zeilen van de voorbereiding voor dit grootse feest.
40 jaar een unicum, waarbij vele, heel vele vrijwilligers bij betrokken waren en nog steeds zijn.
Volgende keer meer...
Ugge Conly

 

Tonieëlgroep Bèngelder...40 joar.

Tonieëlgroep Bèngelder viert volgend jaar 2019, haar 40-jarig jubileum...In de 'bijna' laatste 40 jaar passeerden veel toneelstukken de revue. Hoeveel heeft u ervan kunnen bewonderen?..

Meer toneel informatie onder de rubriek Os Bengelder/ Verenigingen/ Tonieëlgroep Bèngelder

 

Tonieëlgroep Bèngelder...40 joar.

De voorbereidingen zijn in volle gang, want Tonieëlgroep Bèngelder viert volgend jaar 2019, haar 40-jarig jubileum...

binnenkort meer hierover.

 

 

pijl_rechtsDe foto en video rapportages vind U onder de rubriek foto & video.